Elektricien Assen 

Veldkamp Installatietechniek: De Elektricien bij u in de buurt. 

Op zoek naar een elektricien in de omgeving van Assen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Veldkamp installaties is een allround elektro bedrijf met jarenlange ervaring. Heeft u klachten met uw elektra? Van stopcontacten, het aanleggen  tot complete meterkasten. Dan kunt u ons inschakelen, we hebben hier veel ervaring mee en weten er wel raad mee.  

Neem nu contact op en we zijn er als de bliksem bij!

Waar kunnen onze elektriciens u mee helpen?

We maken van ontwerp tot uitvoering van elektrotechnische installaties, daarbij kunt u denken aan: 

Wij vinden dat we verplicht zijn om een deugdelijk product af te leveren, daarom neemt Veldkamp de volle verantwoordelijkheid voor elk traject. Zo stellen wij onze klant centraal en hebben hier ook een hechte band mee. 

Onze diensten

De diensten die wij uitvoeren zijn bijvoorbeeld:

Elektra aanleggen

Elektra aanleggen is niet zomaar een klus, dit is namelijk geen gemakkelijke taak. Een professional heeft hier veel ervaring mee en weet daarom precies wat hij moet doen. Het moet tenslotte wel veilig gebeuren. Naast het feit dat het goed aangelegd moet worden, moet het natuurlijk ook goed geïnstalleerd worden. Er komt elektriciteit bij kijken en dat kan best gevaarlijk zijn. Zelf elektra aanleggen raden we u daarom niet aan. Gaat u verbouwen of krijgt u aanbouw bij uw huis? In dat geval dient er elektra aangelegd te worden. Wij helpen u daar graag bij. We denken graag met u mee naar passende oplossingen voor het aanleggen van de elektra.

Elektra vervangen 

Wanneer u toe bent aan nieuwe elektra, omdat deze kapot is of zijn beste tijd wel heeft gehad, kunt u Veldkamp inschakelen. Wij vervangen uw elektronica en bij ons krijgt u een goede garantie. Daarom nemen wij volle verantwoordelijkheid voor elk traject, van advies tot ontwerp, uitvoering, ingebruikname en service & onderhoud. 

Meterkast maken  

Veldkamp is gespecialiseerd in het maken van meterkasten. Er is niets vervelender dan weer een meterkast die kapot is of storing heeft. U kunt dit niet gemakkelijk zelf doen, omdat het niet geheel ongevaarlijk verloopt, je werkt met hoge spanningen. Daarom is het belangrijk expertise in huis te halen. 

Naast het maken van de meterkasten, vervangen wij ze ook. Dit zou kunnen voorkomen wanneer de meterkast al wat jaren erop heeft zitten.  

Veldkamp werkt volgens de norm van NEN 1010 

De norm is van toepassing op elektrische installaties van onder andere: 

NEN-normen zijn geen wetten maar afspraken, praktische richtlijnen die voor en door de markt zijn gemaakt. Deze afspraken bevatten de minimumveiligheidseisen waaraan laagspanningsinstallaties in de woning-, de utiliteitsbouw en in de industrie moeten voldoen. 

Elektricien in Assen inschakelen? Neem nu contact op!

Een elektricien in Assen of omgeving nodig? Geen probleem! VI-assen is al jaar en dag dé elektricien van Assen. Neem nu contact op en we komen z.s.m. uw kant op!

 

E-mail Veldkamp Installatietechniek

info@vi-assen.nl
locatie veldkamp

Roegoorn 10
9403NP Assen
0592-345773
 
Vraag hier vrijblijvend een elektra offerte aan

Bel 0592-345773 of maak
direct online een afspraak.

Facebook

Home
Contact
Sitemap

TELEFOONNUMMER:
0592-345773
CV ONDERHOUD 
GARANTIES
HANDLEIDINGEN CV
VACATURES 
installateur assen
Veldkamp Installatietechniek Assen
Veldkamp Installatie
Telefoon Installatietechniek Veldkamp
Facebook Veldkamp