Elektricien Assen 

De Elektricien bij u in de buurt. 

Opzoek naar een elektricien in de omgeving van assen? Dan ben je aan het juiste adres. Veldkamp installaties is een allround elektro bedrijf, en hebben al jaren ervaring. Heeft u klachten omtrent stopcontacten of meterkasten? Dan kunt u ons inschakelen, we hebben hier veel ervaring mee en weten er wel raad mee.  

We maken van ontwerp tot uitvoering van elektrotechnische installaties, daarbij kunt u denken aan: 

Wij vinden dat we verplicht zijn om een deugdelijk product af te leveren, daarom neemt Veldkamp de volle verantwoordelijkheid voor elk traject. Zo stellen wij onze klant centraal en hebben hier ook een hechte band mee. 

De diensten die wij uitvoeren zijn bijvoorbeeld 

Elektra vervangen 

Wanneer u toe bent aan nieuwe elektra, omdat deze kapot is of zijn beste tijd wel heeft gehad, kunt u Veldkamp inschakelen. Wij vervangen uw elektronica en bij ons krijgt u een goede garantie. Daarom nemen wij volle verantwoordelijkheid voor elk traject, van advies tot ontwerp, uitvoering, ingebruikname en service & onderhoud. 

Meterkast maken  

Veldkamp is gespecialiseerd in het maken van meterkasten. Er is niets vervelender dan weer een meterkast die kapot is of storing heeft. U kunt dit niet gemakkelijk zelf doen, omdat het niet geheel ongevaarlijk verloopt, je werkt met hoge spanningen. Daarom is het belangrijk expertise in huis te halen. 

Naast het maken van de meterkasten, vervangen wij ze ook. Dit zou kunnen voorkomen wanneer de meterkast al wat jaren erop heeft zitten.  

Veldkamp werkt volgens de norm van NEN 1010 

De norm is van toepassing op elektrische installaties van onder andere: 

NEN-normen zijn geen wetten maar afspraken, praktische richtlijnen die voor en door de markt zijn gemaakt. Deze afspraken bevatten de minimumveiligheidseisen waaraan laagspanningsinstallaties in de woning-, de utiliteitsbouw en in de industrie moeten voldoen. 

E-mail Veldkamp Installatietechniek

info@vi-assen.nl
locatie veldkamp

Roegoorn 10
9403NP Assen
0592-345773
 
Vraag hier vrijblijvend een elektra offerte aan

Bel 0592-345773 of maak
direct online een afspraak.

Facebook

Home
Contact
Sitemap

TELEFOONNUMMER:
0592-345773
CV ONDERHOUD 
GARANTIES
HANDLEIDINGEN CV
VACATURES 
installateur assen
Veldkamp Installatietechniek Assen
Veldkamp Installatie
Telefoon Installatietechniek Veldkamp
Facebook Veldkamp