CV Ketel Installatie Assen

CV-ketel snel & vakkundig geïnstalleerd door specialistenCV installaties

Bij Veldkamp Installatietechniek kunt u terecht voor de aanleg van uw CV installatie, dit kan bestaan uit;

  1. CV ketel
  2. Warmtepomp installatie (lucht-lucht / lucht-water / water-water)
  3. Radiatoren installatie (decor) radiatoren en convectoren)
  4. Vloerverwarming
  5. Indirect gestookte heaters
  6. Gasgestookte heaters
  7. Straling panelen

Informeer gerust naar uw mogelijkheden.

Waarom CV ketel laten installeren door een specialist?

Het installeren van een CV ketel is niet zomaar voor iedereen weggelegd. Het vraagt om de nodige ervaring, kennis en gouden handjes. Wij raden altijd aan om een CV ketel te laten installeren door een specialist. Dit om te voorkomen dat de CV ketel verkeerd aangesloten wordt. Gebeurt dit namelijk verkeerd, kan dit vervelende (financiële) gevolgen hebben. Wilt u een ketel laten installeren door een specialist? Neem contact op en we gaan voor u aan de slag.

Wat kost een CV installatie en hoe werkt het?

Het is lastig om een bedrag te noemen voor het installeren van een CV. Dit is namelijk afhankelijk van het type CV ketek dat u kiest. Kiest u voor een HR of een HRe ketel, dan liggen de kosten vanzelfsprekend hoger dan bij een VR ketel. Daarbij zorgen G of HRe ketels op lange termijn wel weer voor meer energiebesparing en dus een lagere rekening. Het is een afweging die u moet maken. Heeft u advies nodig? Uiteraard adviseren wij u hier graag bij. Neem contact op voor advies. De installatie duurt ongeveer een ochtend of middag. Afhankelijk van het afgesproken tijdstip. Wij verzorgen de installatie van A tot Z voor u. 

CV ketels storing

Veldkamp InstallatieHeeft uw cv-ketel een storing? Wij kunnen het voor u oplossen. Ook voor advies bij het aanschaffen van een nieuwe CV ketel kunnen we u van dienst zijn. Met meer dan 39 jaar ervaring kunnen wij cv installaties snel en vakkundig installeren.

Onderhoud van CV door Veldkamp Installatie Assen

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Wilt u schade of stortingen voorkomen? Zorg dan voor tijdig en professioneel onderhoud aan uw CV ketel. Wilt u uw CV goed laten onderhouden? Wij helpen u graag met het onderhoud. Meer weten over onderhoud van uw CV?

CV ketels van topmerken

De CV ketels die wij installeren zijn afkomstig van de merken Nefit en Intergas. We hebben bewust voor deze merken gekozen omdat we van deze merken een groot aantal onderdelen in voorraad hebben. Mocht zich een storing voordoen dan kunnen we u helpen. Het is bijna ondoenlijk om van elk fabricaat en type alle onderdelen in voorraad te hebben.

CV ketel laten installeren? Neem direct contact op!

Uw CV laten installeren door specialisten? Neem direct contact op en we bespreken de mogelijkheden voor u. Het installeren van een CV ketel vraagt om de nodige ervaring en kennis. Heeft u deze niet? Dan raden wij ten alle tijden aan om een specialist in te schakelen. Het verkeerd installeren zorgt namelijk voor grote en vervelende gevolgen. CV ketel laten installeren? Veldkamp Installatie Assen helpt u verder!

 

E-mail Veldkamp Installatietechniek

info@vi-assen.nl
locatie veldkamp

Roegoorn 10
9403NP Assen
0592-345773
 
Installateur nodig? 
 
Bel 0592-345773 of stuur ons direct online een bericht.
 

Facebook

Home
Contact
Sitemap

TELEFOONNUMMER:
0592-345773
CV ONDERHOUD 
GARANTIES
HANDLEIDINGEN CV
VACATURES 
installateur assen
Veldkamp Installatietechniek Assen
Veldkamp Installatie
Telefoon Installatietechniek Veldkamp
Facebook Veldkamp