Waterleiding aanleggen

Een waterleiding aanleggen, monteren of omleggen is niet voor iedereen weggelegd. Het is belangrijk dat er rekening gehouden wordt met het legionella bacterie. Daarom is het belangrijk om het een specialist te laten doen. Veldkamp Installatietechniek legt water technische installaties aan, zowel in de woningbouw, bij bedrijven en in de utiliteitsbouw.

Waterleiding plaatsen

Bij het plaatsen van een waterleiding zijn er twee opties. Het plaatsen van de waterleiding kan in de muur of tegen de muur. In de muur de waterleiding plaatsen is natuurlijk veel mooier maar als er dan wat aan de hand is bijvoorbeeld een lekkage, is het ook veel lastiger om erbij te komen.

Waterleiding aanleggen in de badkamer

Wilt u een waterleiding aanleggen in de badkamer? Daar helpen we u graag bij. We hebben veel ervaring met sanitair en hebben de beste mensen aan het werk. Door onze ervaring en vakmanschap zijn wij zeker in staat om voor u de waterleiding aan te leggen. Onze ontwerpers gaan graag met u om tafel over wat er mogelijk is in uw badkamer. Wilt u een hele nieuwe badkamer? Dat kan natuurlijk ook, we helpen u graag bij het opnieuw ontwerpen van uw badkamer, waar de leidingen moeten liggen en wat er allemaal mogelijk is.

Waterleiding aanleggen door Veldkamp installaties

De aanleg van een waterleiding voor uw woning of bedrijfspand kunt u aan Veldkamp Installatie Techniek overlaten. Inclusief het ontwerp, de berekening en de installatie. U krijgt natuurlijk van ons eerst een vrijblijvende offerte. Naast de waterleiding aanleggen kunnen wij andere installaties verzorgen van ontwerp tot oplevering. Verder zorgen wij voor:

Wat kost waterleiding aanleggen?

Elke klus is anders. Het is dus lastig om te zeggen wat het aanleggen van een waterleiding kost. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld de afstand t.o.v. de hoofdleiding, warm en/of koud water, het wegwerken van de leidingen en nog veel meer. Je kunt begrijpen dat dit in elke situatie anders is. Had u graag een prijs op maat willen ontvangen? Vraag een offerte aan en we zorgen voor een offerte op maat. 

Maak nu direct een afspraak

Maak nu via de rechter zij kolom direct een afspraak en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

E-mail Veldkamp Installatietechniek

info@vi-assen.nl
locatie veldkamp

Roegoorn 10
9403NP Assen
0592-345773
 
Installateur nodig? 
 
Bel 0592-345773 of stuur ons direct online een bericht.
 

Facebook

Home
Contact
Sitemap

TELEFOONNUMMER:
0592-345773
CV ONDERHOUD 
GARANTIES
HANDLEIDINGEN CV
VACATURES 
installateur assen
Veldkamp Installatietechniek Assen
Veldkamp Installatie
Telefoon Installatietechniek Veldkamp
Facebook Veldkamp