Sanitair Assen | Veldkamp

Wilt u een geheel nieuwe badkamer of ander sanitair laten ontwerpen en installeren? Zoiets laat u over aan de vakmensen van Veldkamp Installatietechniek. Wij hebben veel ervaring met sanitair in Assen en zetten onze beste mensen voor u aan het werk. Naast badkamers installeren wij ook stijlvolle toiletten. Ga dus lekker achterover zitten, terwijl wij snel en vakkundig uw badkamer of ander sanitair installeren in Assen. Voor direct contact of vragen klikt u hier.

Renovatie toilet in Assen

Oog voor detail

Door onze ervaring en vakmanschap zijn wij in staat om diverse stijlvolle badkamers en toiletten voor u te plaatsen. Ons team heeft oog voor detail en staat altijd open voor input. Heeft u alles al uitgestippeld en weet u precies hoe het er uit moet komen te zien? Onze ontwerpers gaan graag met u in gesprek en kijken wat allemaal mogelijk is wat betreft sanitair in uw woning in Assen. Weet u nog niet precies wat u wil? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Onze ontwerpers geven u graag advies en laten u zien wat allemaal mogelijk is.

Hoe gaat het in zijn werk?

Voor het ontwerpen van sanitair maken we de eerste afspraak bij u thuis in Assen. We luisteren naar uw wensen, nemen de situatie van het bestaande sanitair op en bespreken de mogelijkheden, met het oog op leidingaanleg voor het nieuwe sanitair. Er wordt een tekening gemaakt voor de nieuwe indeling, we bespreken dit met u en plannen een showroombezoek (we nemen hiervoor voldoende tijd), indien gewenst samen met ons. De showroom van ons sanitair vindt u in Assen.

Sanitair laten ontwerpen in omgeving Assen

Uw keuzes worden omgezet in een offerte, vervolgens wordt een afspraak met u gemaakt om de aanbieding met u door te nemen. Bij opdracht maken we de planning en gaan over tot de uitvoering.

Neem snel contact op met Veldkamp Installatie

Wacht dus niet langer en schakel ons in. Wij zijn uw installateur op het gebied van sanitair in Assen en onderwerpen eerst uw badkamer, waarna we overgaan tot het installeren bij u thuis. Snel contact opnemen doet u door hier te klikken. U kunt ons natuurlijk ook vragen stellen.

 Lees hier wat Veldkamp Installatie Assen nog meer voor u kan doen!

E-mail Veldkamp Installatietechniek

info@vi-assen.nl
locatie veldkamp

Roegoorn 10
9403NP Assen
0592-345773
 
Vraag hier een sanitair offerte aan

Bel 0592-345773 of stuur
direct online een bericht.

Facebook

Home
Contact
Sitemap

TELEFOONNUMMER:
0592-345773
CV ONDERHOUD 
GARANTIES
HANDLEIDINGEN CV
VACATURES 
installateur assen
Veldkamp Installatietechniek Assen
Veldkamp Installatie
Telefoon Installatietechniek Veldkamp
Facebook Veldkamp