CV onderhoud Assen

Laat uw CV ketel goed onderhouden!

Op zoek naar CV onderhoud in omgeving Assen? Een CV ketel moet 24/7 voor u klaar staan. Wanneer u uw ketel regelmatig laat onderhouden gaat deze langer mee en is zuiniger in gebruik. Daarnaast is CV onderhoud belangrijk omdat het veiliger is, zo heeft u ook minder last van uitval. Dat geeft een gerust gevoel.

Afhankelijk van de leeftijd en het type van uw ketel kunnen we u laten weten welk onderhoud er wenselijk is. Meestal is klein onderhoud voldoende om uw CV ketel nog lang te kunnen gebruiken! Als u onderhoud laat uitvoeren door een van onze gespecialiseerde CV monteurs, verlengt u de levensduur van uw CV ketel maximaal.  

Waarom een CV-ketel onderhouden?

Daar kunnen we eigenlijk vrij kort over zijn. Het tijdig en goed onderhouden van je CV zorgt namelijk voor minder storingen. Daarbij kun je met een goede CV-ketel ook energiezuiniger te werk gaan. Dit is goed voor het milieu en niet te vergeten uw portemonnee. 

Is CV onderhoud verplicht?

Laat het duidelijk zijn dat het onderhouden van een CV-ketel erg belangrijk is. Het regelmatig en tijdig onderhouden zorgt namelijk voor veiligheid en zekerheid. Tot op de dag van vandaag is er echter nog geen wettelijke verplichting voor CV onderhoud, alhoewel hier wel aan gewerkt wordt.. Brancheorganisatie Uneto-VNI pleit namelijk al jaren voor deze wettelijke verplichting van periodieke keuringen.

Op deze manier hoopt de brancheorganisatie de Nederlandse huishoudens niet alleen veiliger te maken, maar ook energiezuiniger. Hier valt wat voor te zeggen. Onthoud wel dat veel fabrikanten in hun voorwaarden hebben staan dat de garantie vervalt als de CV niet volgens de richtlijnen is onderhouden. Wij adviseren dus altijd om uw CV te onderhouden of een onderhoudscontract af te sluiten. 

Hoe vaak moet je een CV-ketel onderhouden?

Goede vraag. Het antwoord hierop hangt af van welke CV ketel u heeft. De fabrikant zelf schrijft namelijk voor hoe vaak u uw CV moet onderhouden. Hoe vaak je een CV-ketel moet onderhouden varieert ongeveer tussen elk jaar en elke 2 á 3 jaar. Tijdig onderhoud is echter nooit verkeerd. Het is nooit te vroeg om uw CV ketel te inspecteren. 

CV ketel onderhoud door Veldkamp Installatie Assen

Wij hebben voor het CV onderhoud Assen de onderdelen van Nefit en Intergas. Andere merken kunnen wij ook leveren maar moeten wij bestellen (lastig met storingen).

Vul rechts direct het formulier in om uw cv onderhoud in te plannen bij Veldkamp Installatie Techniek Assen en omgeving. Wij komen graag langs!

E-mail Veldkamp Installatietechniek

info@vi-assen.nl
locatie veldkamp

Roegoorn 10
9403NP Assen
0592-345773
 
Installateur nodig? 
 
Bel 0592-345773 of stuur ons direct online een bericht.
 

Facebook

Home
Contact
Sitemap

TELEFOONNUMMER:
0592-345773
CV ONDERHOUD 
GARANTIES
HANDLEIDINGEN CV
VACATURES 
installateur assen
Veldkamp Installatietechniek Assen
Veldkamp Installatie
Telefoon Installatietechniek Veldkamp
Facebook Veldkamp