Radiatoren van Veldkamp Installatietechniek

Bent u op zoek naar een betrouwbaar installatiebedrijf om uw radiator te plaatsen? Laat u dan helpen door Veldkamp Installatietechniek in Assen. Wij hebben de keuze uit paneelradiatoren en designradiatoren, maar wat is het verschil tussen een paneelradiator en designradiator?

Paneelradiatoren

Een paneelradiator is een radiator die vaak geplaatst wordt. Het voordeel van een paneelradiator van Veldkamp Installatietechniek is dat de radiator op veel verschillende plekken kan worden geplaatst. Van badkamer tot huiskamer, overal is er plek voor een paneelradiator.

Designradiatoren

Als u op zoek bent naar een combinatie tussen stijl en comfort kunt u het beste kiezen voor een designradiator. Het voordeel van een designradiator is dat deze een echte aanvulling is voor uw interieur. De radiator kan snel opwarmen op het moment dat u het wilt.

Merken radiatoren van Veldkamp Installatietechniek

Bij Veldkamp Installatietechniek in Assen hebben we de volgende merken in ons leveringsprogramma:

Jaga

De radiatoren van Jaga zien we steeds meer terug in de Nederlandse woningen. Jaga staat bekend als een bedrijf dat niet volgens de traditionele wegen werken. Ze maken gebruik van andere materialen zoals, staal, hout, aluminium, koper en natuursteen.

Radson

Radson hecht veel waarde aan het milieu. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is erg belangrijk voor Radson en dit is ook leidend in het productieproces. Radson is een uniek bedrijf vanwege zijn innovatieve lastechniek.

Vasco

Een radiator van Vasco is meer dan een verwarmingselement. De radiator van Vasco draagt niet alleen bij aan het wooncomfort. De designradiator van Vasco is ook een aanvulling voor uw interieur.

Zehnder

Door het tijdloze design van een Zehnder radiator is dit een aanvulling voor uw interieur. Het doel van Zehnder is om een optimale energiezuinige binnenklimaatoplossing aan zijn klanten te bieden.  

Jaga decorradiator jaga designradiator

E-mail Veldkamp Installatietechniek

info@vi-assen.nl
locatie veldkamp

Roegoorn 10
9403NP Assen
0592-345773
 
Installateur nodig? 
 
Bel 0592-345773 of stuur ons direct online een bericht.
 

Facebook

Home
Contact
Sitemap

TELEFOONNUMMER:
0592-345773
CV ONDERHOUD 
GARANTIES
HANDLEIDINGEN CV
VACATURES 
installateur assen
Veldkamp Installatietechniek Assen
Veldkamp Installatie
Telefoon Installatietechniek Veldkamp
Facebook Veldkamp