Krachtinstallaties 

Bij Veldkamp installatietechniek is er genoeg expertise om een krachtinstallatie voor u uit te voeren. We maken van ontwerp tot uitvoering elektrotechnische installaties voor bedrijven, fabrieken of werkplaatsen. Wij zorgen voor een veilige montage die voldoen aan de wettelijke normen. 

Wat zijn krachtinstallaties? 

 Krachtinstallaties zijn voor elk bedrijf noodzakelijk, ze zorgen voor elektrische spanning. Wij installeren bijvoorbeeld een nieuwe meterkast, schakelaars en wandcontactdozen waardoor u met een gerust hart verder kunt werken. De printers, computers en koffiemachines op kantoren kunnen weer functioneren door de installaties die wij uitvoeren. De lichtinstallaties gaan meestal gepaard met de krachtinstallaties. Veldkamp installatietechniek kan ook deze installaties voor u uit handen nemen.  

De NEN 3140 en NEN 1010 

Wij vinden de veiligheid van de installaties natuurlijk heel belangrijk. We werken volgens de normen van NEN 1010. In de NEN 1010 zijn de richtlijnen vastgelegd voor de veiligheidseisen van elektrische installaties. 

Maakt u zich zorgen over de huidig geïnstalleerde krachtinstallaties? Dan kunnen wij ook een NEN 3140 keuring voor u verzorgen. Aan de hand van deze keuring kunnen wij de staat van de elektrische installaties inschatten. Zo kunt u de installaties in de juiste staat houden en eventuele incidenten voorkomen, brandgevaar is een van de grootste risico's. Het keuren van de installaties en het inschatten van de risico's kan dus veel geld besparen. 

De krachtinstallaties bij Veldkamp installatietechniek 

Veldkamp installatietechniek neemt de volle verantwoordelijkheid voor elk traject. De krachtinstallaties hoeven niet meer uw zorgen te zijn. Van advies tot ontwerp, uitvoering, ingebruikname, service en onderhoud van uw elektra installatie, Veldkamp kan het voor u regelen.  
Ook speelt het duurzaam gebruik van een elektrotechnische installatie een grote rol. Veldkamp Installatietechniek is al 40 jaar actief in de installatiebranche en heeft dus jaren ervaring opgebouwd. Met een ruim klantenbestand is er ook een breed scala aan expertise aanwezig binnen het bedrijf. Naast krachtinstallaties kunt u bij ons terecht voor verwarming installaties, sanitaire installaties en loodgieterswerk. We staan naast onze expertise bekend om onze persoonlijke en eerlijke omgang.  

Heeft u behoefte aan een krachtinstallatie of een keuring van de huidige installaties?  

Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! We bouwen het graag voor u. Onze medewerkers staan zelfs in de weekenden voor u klaar.  

E-mail Veldkamp Installatietechniek

info@vi-assen.nl
locatie veldkamp

Roegoorn 10
9403NP Assen
0592-345773
 
Installateur nodig? 
 
Bel 0592-345773 of stuur ons direct online een bericht.
 

Facebook

Home
Contact
Sitemap

TELEFOONNUMMER:
0592-345773
CV ONDERHOUD 
GARANTIES
HANDLEIDINGEN CV
VACATURES 
installateur assen
Veldkamp Installatietechniek Assen
Veldkamp Installatie
Telefoon Installatietechniek Veldkamp
Facebook Veldkamp