Loodgieter Assen | Voor alle werkzaamheden

Bent u op zoek naar een goede loodgieter in Assen of omgeving? Dan bent u bij Veldkamp Installatietechniek aan het juiste adres. Wij zijn uw specialist voor het uitvoeren van loodgieterswerk in Assen. Als loodgieter hebben wij jarenlange ervaring opgedaan met diverse klussen. Wij werken we met de modernste apparatuur en technieken om uw klus vakkundig te kunnen klaren. Heeft u een loodgieter in Assen nodig die u kan helpen met uw probleem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat kan de loodgieter van Veldkamp Installatietechniek voor u doen?

Onze loodgieter kan verschillende dingen voor u doen:

Loodgieter

Zinkwerk 

Als dakbedekking wordt zinkwerk veel ingezet. De naam zegt het al, maar naast dat zinkwerk voornamelijk uit zink bestaat, zitten er nog kleine toevoegingen in: koper, titaan en aluminium. Wanneer deze bestanddelen zich reageren onder invloed van het weer, ontstaat er een beschermlaag op het oppervlak, genaamd: patina. Dit vergroot de levensduur van het zinkwerk en geeft een fijne uitstraling welke jarenlang mee gaat. Een vakbekwame dakbedekking is essentieel om problemen voor te zijn.

Bij Veldkamp Installatietechniek bent u aan het juiste adres voor alle soorten zinkwerkzaamheden. Lees hier alle zinkwerkzaamheden wij verrichten

Waterleiding  

Het plaatsen van een waterleiding is een nauwkeurige taak die precies uitgevoerd moet worden. Om ervoor te zorgen dat het water goed getransporteerd wordt door de leidingen, is het maken van een goed ontwerp en berekening een pré. Veldkamp Installatietechniek in Assen legt water technische installaties aan, zowel in de woningbouw, bij bedrijven en in de utiliteitsbouw. 

Gasleiding 

Een gasleiding aanleggen is een klus waar geen fouten in mogen voorkomen. Wanneer dit werk niet secuur gebeurt, kan dat gevaarlijke gevolgen hebben. Ontsnappend gas geeft een hoog risico voor ontvlammingsgevaar. De leidingen moeten volledig dicht zijn en foutloos op elkaar aansluiten. Velkampinstallatietechniek is de specialist die u voorziet in: 

 

Heeft u een loodgieter nodig in de omgeving van Assen? 

Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Daarnaast zijn we ook altijd te bereiken op: 

0592-345773.  

Wij zullen er alles aan doen om uw probleem op te lossen, u heeft zo snel mogelijk een loodgieter in Assen over de vloer!

E-mail Veldkamp Installatietechniek

info@vi-assen.nl
locatie veldkamp

Roegoorn 10
9403NP Assen
0592-345773
 
Vraag hier een loodgieter offerte aan

Bel 0592-345773 of stuur
direct online een bericht.

Facebook

Home
Contact
Sitemap

TELEFOONNUMMER:
0592-345773
CV ONDERHOUD 
GARANTIES
HANDLEIDINGEN CV
VACATURES 
installateur assen
Veldkamp Installatietechniek Assen
Veldkamp Installatie
Telefoon Installatietechniek Veldkamp
Facebook Veldkamp