Gasleiding aanleggen

Een gasleiding aanleggen is niet zomaar een klus. Hiervoor heeft u een professional nodig die dit voor u kan doen. Wanneer de gasleiding op een verkeerde manier aangelegd wordt, is het risico op gevaar erg groot. De leidingen moeten bijvoorbeeld dicht zijn en goed worden aangesloten. Gas is erg brandbaar, dus als er wat vrijkomt kan er een gevaarlijke situatie ontstaan. 

Gasleiding aanleggen: veilig en kundig

Heeft u zelf geen kennis over het aanleggen van een gasleiding? Laat dit dan door een professional doen. Veldkamp Installatietechniek is een erkend installatiebedrijf en we hebben alle benodigde certificaten en erkenningen in ons bezit. Door de jarenlange ervaring zijn wij er dan ook zeker van dat we u altijd verzekeren van de beste kwaliteit en helpen we u met de meest passende oplossing. Naast gas, zijn we ook gespecialiseerd in elektra, water, loodgieterswerk, verwarming en sanitair. Wat betreft het aanleggen van de gasleiding kunnen we het volgende voor u verzorgen;

Gasleiding verleggen

Naast het aanleggen van de gasleiding, kan het natuurlijk ook voorkomen dat u een gasleiding moet verleggen. Dit kan voorkomen als er bijvoorbeeld een nieuw fornuis wordt geplaatst. Dit kunt u zelf doen, maar dan moet u wel over de juiste kennis beschikken. Wanneer u niet helemaal zeker bent hiervan, raden we u aan om een professional in te zetten hiervoor. Een professional beschikt over de nodige kennis en weet wat er precies gaat moet worden. Een klein foutje bij een gasleiding, kan namelijk al fataal zijn. Wilt u het zekere voor het onzekere? Laat dan zeker uw gasleiding verleggen door een professional.

Gasleiding aanleggen door Veldkamp Installaties

Uw gasleiding aanleggen of verleggen laat u natuurlijk doen door Veldkamp Installaties, snel en vakkundig door onze specialisten. Natuurlijk krijgt u van ons eerst een vrijblijvende offerte, voordat we bij u aan de slag gaan. Naast de gasleiding aanleggen, kunnen wij ook andere installaties verzorgen van ontwerp tot oplevering. Interesse? Maak n gelijk een afspraak en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

 

E-mail Veldkamp Installatietechniek

info@vi-assen.nl
locatie veldkamp

Roegoorn 10
9403NP Assen
0592-345773
 
Installateur nodig? 
 
Bel 0592-345773 of stuur ons direct online een bericht.
 

Facebook

Home
Contact
Sitemap

TELEFOONNUMMER:
0592-345773
CV ONDERHOUD 
GARANTIES
HANDLEIDINGEN CV
VACATURES 
installateur assen
Veldkamp Installatietechniek Assen
Veldkamp Installatie
Telefoon Installatietechniek Veldkamp
Facebook Veldkamp