Garanties bij Veldkamp Installatietechniek uit Assen

Verzekerd van service, kwaliteit en vakmanschap

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel

De veiligheid van installaties in woningen is meer dan ooit onderwerp van gesprek.
Staat u er wel eens bij stil dat uw elektrotechnische installatie thuis een gevaar kan vormen, door alle apparatuur die er onderhand op is aangesloten? Dat de cv-ketel wellicht onder onveilige omstandigheden functioneert en zelfs zou kunnen ontploffen? Of dat stilstaand water in uw leidingen legionella besmetting kan veroorzaken? Waarschijnlijk niet. En dat zijn nu typisch klussen waarbij het goed is om een vakman in de arm te nemen. Veiligheid is nog maar één aspect. Comfort is niet minder belangrijk. Een deskundig aangelegde installatie - of dat nu cv, gas, water of elektriciteit is - maakt uw leven een stuk plezieriger. De UNETO-VNI installateur beheerst de fijne kneepjes om alles uit uw installatie te halen. Of om energie te besparen. Die vakman die u in huis haalt, kent de laatste technieken. Want op de terreinen waar de UNETO-VNI leden actief zijn, gebeurt nogal wat.

 Installatiebedrijven die lid willen worden van UNETO-VNI moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Door voortdurende training en scholing van medewerkers blijft de UNETO-VNI installateur op de hoogte van de nieuwste technologieën. Zo is hij altijd up-to-date en het eerst op de hoogte van nieuwe normering, technische richtlijnen en installatie-eisen en werkt hij altijd volgens de meest recente wettelijke richtlijnen.
Daarmee onderscheidt de UNETO-VNI installateur zich nadrukkelijk van de bedrijven die niet zijn aangesloten bij UNETO-VNI.
 
Dus kiest u voor kwaliteit, kies dan voor een UNETO-VNI installatiebedrijf.

Wij zijn een erkend Sterkin en SEI gas en watertechnisch installatie bedrijf.

De belangrijkste taak van de Stichting Sterkin, hierna Sterkin te noemen, is het ten uitvoer brengen van o.a. de erkenningsregelingen REG, REI en RES. De REG is de erkenningsregeling ten behoeve van de gastechnische installateur. De REI is de erkenningsregeling ten behoeve van de elektrotechnische installateur. De RES is de erkenningsregeling sfeerverwarming.
 
De erkenningsregelingen zijn er om de wederzijdse belangen van de installateur en de opdrachtgever te dienen. De opdrachtgever wil weten wat de erkend installateur kan leveren maar ook dat er de zekerheid is dat de installateur de afgesproken kwaliteit levert.

Het register

Het kenmerk van deze erkenningsregelingen is de opname in een register. Indien een installateur zich aanmeldt als erkend installateur dan dient deze te beschikken over voldoende aantoonbare vakmanschap en geschikte meetmiddelen. Na controle van de vakmanschap en het gebruik van geschikte meetmiddelen wordt de installateur opgenomen in dit register. Daarna mag de installateur zich op de Nederlandse markt presenteren als een erkend installateur.
Op basis van vakmanschap worden gekeurde materialen geselecteerd en toegepast. Daarna wordt door middel van geschikte meetmiddelen de installatie beproefd. Het aantonen van de kwaliteit van de geleverde installatie is de verantwoordelijkheid van de erkende installateur.

Opleiding

Sterkin is tevens uitgever van vakbladen. Onder andere wordt Gaswijs, voor de gastechnische installateur en StroomLijn, voor de elektrotechnische installateur uitgegeven. Verder wordt het geven van opleidingen en cursussen voor de installatiebranche bevorderd.

Promotie

Naamsbekendheid is voor een ondernemer van groot belang. Een van de taken is de naamsbekendheid van de erkenningsregelingen in de markt te verbeteren.

SEI erkendinstallatiebedrijf

In het erkenningen register van de SEI zijn de installatiebedrijven opgenomen die aangetoond hebben dat men beschikt over voldoende vakbekwaamheid. Naast de vakbekwaamheid dient het installatiebedrijf te beschikken over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren en op te leveren. Hierbij moet u denken aan meetinstrumenten om installaties op lekdichtheid (uw veiligheid) te testen, de aanwezigheid van de vereiste normen en publicaties om uw installaties zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.
In het erkenningen register is een installatiebedrijf te selecteren op een vijftal vakgebieden of vakdisciplines. De vakgebieden zijn zo gekozen dat nagenoeg het gehele vakgebied wordt afgedekt. In het register is te selecteren op deze vakgebieden en in combinatie met een postcode range vindt u de installateur bij u in de buurt die gespecialiseerd is.

De vakdisciplines zijn:

Gasinstallaties
Waterinstallaties
Elektrotechnische installaties
Centrale Verwarmingsinstallaties
•Luchtbehandeling installaties
 
U kunt de erkenningen en de vakinformatie terug vinden onder:

www.erkendinstallatiebedrijf.nl
www.sterkin.nl

 

E-mail Veldkamp Installatietechniek

info@vi-assen.nl
locatie veldkamp

Roegoorn 10
9403NP Assen
0592-345773
 
Installateur nodig? 
 
Bel 0592-345773 of stuur ons direct online een bericht.
 

Facebook

Home
Contact
Sitemap

TELEFOONNUMMER:
0592-345773
CV ONDERHOUD 
GARANTIES
HANDLEIDINGEN CV
VACATURES 
installateur assen
Veldkamp Installatietechniek Assen
Veldkamp Installatie
Telefoon Installatietechniek Veldkamp
Facebook Veldkamp