Zonnepanelen Assen 

Ook uw huis is geschikt voor zonne-energie

Veel mensen vragen zich af of Nederland wel geschikt is voor zonne-energie. Want hier in Nederland schijnt de zon toch veel te weinig? Gelukkig is er tegenwoordig geen direct zonlicht meer nodig om stroom op te wekken met zonnepanelen. De technieken zijn in de afgelopen jaren zo verbeterd dat groene energie niet alleen een goede ontwikkeling is, maar ook een zeer duurzame manier om uw stroomrekening te reduceren.

Zonnepanelen

Uw eigen groene energie

De aanschaf van zonnepanelen vergt wat tijd en energie. Op dit moment is er sprake van enorme prijsverschillen en neemt het aantal aanbieders van PV panelen nog iedere dag toe. Hierdoor lijkt het een vluchtige handel waarbij particulieren en (klein) zakelijke klanten zich al snel laten verleiden door lage prijzen en ‘specialisten’ waarbij ze duizenden euro’s kunnen besparen.
Helaas is er bij zonnepanelen op afstand niet te zien waar de verschillen zitten en weten veel aanbieders niet welke zonnepanelen ze gebruiken. Dit kan leiden tot 25% minder energielevering dan u in de eerste instantie zou verwachten. Dit is zonde en onnodig. Veldkamp Installatietechniek helpt u graag bij het kiezen van de juiste PV panelen. De systemen die wij u aanbieden zijn kwalitatief goede systemen die werken met de juiste configuratie. Met zorg en kennis stellen wij deze samen en met kennis van het vak komen wij deze bij u monteren.

Kies voor zonne-energie

Ondanks dat het installeren van zonnepanelen even een klusje is wat uw aandacht vereist zijn er een hoop (zonnige) voordelen die de aanschaf absoluut de moeite waard maken. U gaat bijvoorbeeld:

Bent u al overtuigd? Stap dan gerust eens bij ons binnen voor meer informatie. Wij helpen u graag met uw duurzaam verantwoorde inkoop. Liever eerst wat informatie vooraf? Neem dan gemakkelijk en snel contact met ons op.

E-mail Veldkamp Installatietechniek

info@vi-assen.nl
locatie veldkamp

Roegoorn 10
9403NP Assen
0592-345773
 
Zonnepanelen laten installeren? 
 
Bel 0592-345773 of stuur direct online een bericht.
 

Facebook

Home
Contact
Sitemap

TELEFOONNUMMER:
0592-345773
CV ONDERHOUD 
GARANTIES
HANDLEIDINGEN CV
VACATURES 
installateur assen
Veldkamp Installatietechniek Assen
Veldkamp Installatie
Telefoon Installatietechniek Veldkamp
Facebook Veldkamp