Gerealiseerde projecten 

Door de jaren heen heeft Veldkamp Installatietechniek tal van prachtige gerealiseerde projecten mogen neerzetten. Om een volledig beeld te geven van onze verschillende expertises hebben we in de voorbeelden hieronder enkele van onze mooiste gerealiseerde projecten toegelicht. Na het zien van deze resultaten weet u in ieder geval zeker waar u uw volgende klus moet uitbesteden, bij Veldkamp Installatietechniek Assen!

Verwarmingen

Het leggen van verwarmingen behoort tot een van onze grootste specialiteiten. Het gaat hierin zowel om verwarming die binnen een bedrijfspand worden geplaatst als om verwarmingen in een particuliere woning. Benieuwd naar een voorbeeld van onze reeds geïnstalleerde verwarmingen? Klik dan snel op de link hieronder!

Zonnepanelen

Het installeren van zonnepanelen is in korte tijd uitgegroeid tot een van de specialiteiten van Veldkamp Installatietechniek Assen. Dit komt omdat we het niet alleen heel leuk vinden, maar het installeren van zonnepanelen ook heel belangrijk is voor het milieu! Voor enkele voorbeelden van de door ons geïnstalleerde zonnepanelen kun je op de link hieronder klikken.

Badkamerinstallaties

Een mooi geïnstalleerde badkamer maakt een woning volledig af. Het installeren van de verschillende attributen in de badkamer dient dan ook zo goed mogelijk te gebeuren. Gelukkig heeft Veldkamp Installatietechniek Assen zich door de jaren heen laten zien als specialist op het gebied van badkamerinstallaties. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van prachtige projecten waar we aan hebben mogen werken!

​Toilet ruimtes

Het toilet is misschien wel de laatste ruimte in uw woning waarvan u wilt dat deze niet goed geïnstalleerd is. Wanneer het toilet slecht geïnstalleerd is kan dit dan ook voor veel overlast zorgen. Laat de installatie van het toilet en de toiletruimte daarom over aan een specialist als Veldkamp Installatietechniek Assen. Zo weet u in ieder geval dat het op het gebied van installatiewerk goed zit! Bekijk enkele voorbeelden van ons werk via de knop hieronder.

​CV installaties

Naast alle bovenstaande voorbeelden mag een voorbeeld op het gebied van CV installaties natuurlijk niet ontbreken. Want wat is een woning tegenwoordig nog zonder CV installatie? Zowel voor de vervanging van den CV installatie als voor het installeren van een volledig nieuwe CV installatie kunt u bij Veldkamp Installatietechniek Assen terecht. Voor enkel voorbeelden van onze gerealiseerde projecten met CV installaties kun je op de knop hieronder klikken!

E-mail Veldkamp Installatietechniek

info@vi-assen.nl
locatie veldkamp

Roegoorn 10
9403NP Assen
0592-345773
 
Installateur nodig? 
 
Bel 0592-345773 of stuur ons direct online een bericht.
 

Facebook

Home
Contact
Sitemap

TELEFOONNUMMER:
0592-345773
CV ONDERHOUD 
GARANTIES
HANDLEIDINGEN CV
VACATURES 
installateur assen
Veldkamp Installatietechniek Assen
Veldkamp Installatie
Telefoon Installatietechniek Veldkamp
Facebook Veldkamp