Loodgieter in Assen

Op zoek naar een loodgieter in Assen? Bij VI-Assen bent u aan het juiste adres voor al uw loodgieter werkzaamheden. Al jaar en dag zijn wij specialist in het uitvoeren van allerlei soort loodgieterswerk. Denk hierbij aan zowel klimaat-, installatie en elektrotechniek. Of het nu gaat om een waterleiding aanleggen, een verstopt riool of een leiding repareren, wij helpen u graag verder.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is om uw probleem op te lossen. Wij werken daarbij met de modernste apparatuur en technieken waardoor wij uw klus niet alleen vakkundig, maar ook snel kunnen oplossen. Dit bespaart zowel tijd als geld! Loodgieter nodig in Assen? Neem nu contact op en we gaan voor u aan de slag!

Wat is een loodgieter en wat doet hij?

Maar wat is een loodgieter precies? En wat doet een loodgieter? Laten we beginnen met dat het loodgieters vak best breed is. Een loodgieter houdt zich bezig met meerdere zaken. Zo repareert hij leidingen en is hij specialist in het aanleggen en verleggen van deze leidingen. Ook het onderhouden behoort tot de taken van een loodgieter. Kortom, een loodgieter houdt zich bezig met reparatie-, onderhouds- en installatiewerkzaamheden. 

Wat kunnen onze loodgieters in Assen voor u doen?

Bent u op zoek naar een goede loodgieter in Assen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring is geen één klus ons te lastig. Benieuwd wat onze loodgieters in Assen voor u kunnen betekenen? Onze loodgieters kunnen verschillende dingen voor u betekenen op het gebied van:

Wat uw klus ook is, onze loodgieters in Assen helpen u verder. Loodgieter nodig in Assen? Neem contact op en we gaan voor u aan de slag. 

Zinkwerk

Zinkwerk wordt vaak ingezet voor dakbedekking. Dit is niet zomaar. Zink kent vele voordelen. Onze loodgieters zijn al jaren gespecialiseerd in zinkwerk. Bij Veldkamp Installatietechniek bent u dus aan het juiste adres voor alle soorten zinkwerkzaamheden. Lees hier alle zinkwerkzaamheden wij verrichten.

Waterleiding

Wilt u een waterleiding aanleggen of plaatsen in uw huis? Dit vraagt om de nodige kennis en ervaring. Onze loodgieters zijn al jaren gespecialiseerd in waterleidingen. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor het aanleggen, verleggen en repareren, maar ook voor het ontwerp en de berekening. Dit realiseren we zowel voor bestaande woningen, nieuwbouw, bedrijven en in de utiliteitsbouw. Meer weten over onze water technische installaties?

Gasleiding

Het aanleggen, verleggen of repareren van gasleidingen is niet zomaar een klus die u even zelf kunt doen. Omdat er gewerkt wordt met gas is het essentieel om te weten wat u doet. Wanneer de gasleiding namelijk op een verkeerde manier aangelegd wordt, is het risico op gevaar erg groot. Wilt u dus een gasleiding aanleggen, verleggen of repareren? Schakel één van onze specialisten in. Lees hier meer over onze gasleiding werkzaamheden. 

Wat kost een loodgieter in Assen?

Bent u op zoek naar een loodgieter in Assen, maar vraagt u zich af wat een loodgieter in Assen precies mag kosten? Begrijpelijk! Helaas is dit vooraf lastig in te schatten. Zoals u wellicht kunt begrijpen hangt dit geheel af van het probleem en de ernst er van. Gelukkig kunt u bij ons vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen. Zo krijgt u binnen de kortste keren een prijsopgave op maat. 

Met spoed een loodgieter in Assen?

Het kan voorkomen dat u met spoed een loodgieter nodig hebt in Assen. Kan uw klus niet wachten en heeft u per direct een loodgieter nodig bij u thuis? Neem contact op en we gaan kijken wat we voor u op korte termijn kunnen betekenen. 

Over VI Assen

Veldkamp Installatietechniek is dé specialist op het gebied van elektra, gas, loodgieterswerk, centrale verwarming en sanitair in en rondom Assen. Al jaar en dag zijn wij werkzaam in de branche, waardoor wij beschikken over onwijs veel ervaring en kennis. Daarbij maken wij gebruik van de nieuwste materialen en technieken. Hierdoor kunnen wij niet alleen kwalitatief werk leveren, maar ook nog eens onwijs snel. Zo besparen wij tijd en u geld. Bent u dus op zoek naar een loodgieter in Assen? Zoek niet verder en neem direct contact op met één van onze loodgieters in Assen!

Loodgieter nodig in Assen? Neem contact op!

Bij Veldkamp Installatietechniek bent u aan het juiste adres voor al uw loodgieter werkzaamheden. Of het nu gaat om een waterleiding aanleggen, een verstopt riool of het repareren van ene gasleiding, bij ons bent u in goede handen. Neem contact op of vraag een gratis offerte aan en ontvang z.s.m. een prijsopgave een maat!

E-mail Veldkamp Installatietechniek

info@vi-assen.nl
locatie veldkamp

Roegoorn 10
9403NP Assen
0592-345773
 
Installateur nodig? 
 
Bel 0592-345773 of stuur ons direct online een bericht.
 

Facebook

Home
Contact
Sitemap

TELEFOONNUMMER:
0592-345773
CV ONDERHOUD 
GARANTIES
HANDLEIDINGEN CV
VACATURES 
installateur assen
Veldkamp Installatietechniek Assen
Veldkamp Installatie
Telefoon Installatietechniek Veldkamp
Facebook Veldkamp