Loodgieter Assen | Voor alle werkzaamheden

Bent u op zoek naar een goede loodgieter in Assen of omgeving? Dan bent u bij Veldkamp Installatietechniek aan het juiste adres. Wij zijn uw specialist voor het uitvoeren van loodgieterswerk. Als loodgieter hebben wij jarenlange ervaring opgedaan met diverse klussen. Wij werken we met de modernste apparatuur en technieken om uw klus vakkundig te kunnen klaren. Heeft u in Assen een vakman nodig die u kan helpen met uw probleem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat kan de loodgieter van Veldkamp Installatietechniek voor u doen?

Onze loodgieter kan verschillende dingen voor u doen:

Loodgieter

Zinkwerk

Bij Veldkamp Installatietechniek bent u aan het juiste adres voor alle soorten zinkwerkzaamheden. Lees hier alle zinkwerkzaamheden wij verrichten.

Waterleiding

Veldkamp Installatietechniek in Assen legt water technische installaties aan, zowel in de woningbouw, bij bedrijven en in de utiliteitsbouw.

Gasleiding

De loodgieter van Veldkamp Installaties kan voor u een nieuwe gasleiding aanleggen, het uitbreiden van bestaande installaties, uw oude gasleiding vervangen en uw gasleiding controleren op de dichtheid.

Heeft u een loodgieter nodig in de omgeving van Assen?

Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, u kunt ons ook altijd bellen op 0592-345773. Wij zullen er alles aan doen om uw probleem op te lossen. 

E-mail Veldkamp Installatietechniek

info@vi-assen.nl
locatie veldkamp

Roegoorn 10
9403NP Assen
0592-345773
 
Vraag hier een loodgieter offerte aan

Bel 0592-345773 of stuur
direct online een bericht.

Facebook

Home
Contact

TELEFOONNUMMER:
0592-345773
CV ONDERHOUD 
GARANTIES
HANDLEIDINGEN CV
VACATURES 
installateur uit assen
Veldkamp Installatietechniek Assen
Veldkamp Installatie
Telefoon Installatietechniek Veldkamp
Facebook Veldkamp